کد خبر: 27593
تاریخ انتشار: 7/آذر/1398 - ساعت : ۱۸:۱۸گروه : اخبار / اخبار استان / اقتصادی / فرهنگی اجتماعی
برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی با شیرینی جات و حلواهای محلی در غرفه شهر خلاق رشت
در راستای تحقق اهداف و برنامه های شهر خلاق خوراک شناسی این کارگاه آموزشی در محل نمایشگاه صنایع غذایی، نان ها، شیرینی جات و نوشیدنی ها و در غرفه شهر خلاق رشت با حضور علاقه مندان با مباحث مربوط به پخت خوراکی های محلی برگزار شد. مرضیه رهبر مدرس دوره های آشپزی و شیرینی جات ضمن معرفی انواع حلواهای محلی همچون حلوای ضیابر، سنگ حلوا و شیرینی جاتی همچون گل قند، رشته خشکار و… به اهمیت خوراکی های محلی در نحوه تغذیه سلام تاکید کرد.
مدیریت برنامه های یونسکو در شهر خلاق خوراک شناسی رشت با همکاری مرکز فرهنگسرای گردشگری بوم اندیش در نمایشگاه صنایع غذایی استان گیلان، کارگاه آموزشی آشنایی با شیرینی جات و حلواهای محلی را برگزار کرد.
برچسب ها : شهر خلاق خوراک شناسی شیرینی غرفه شهر خلاق رشت
دیدگاهتان را بنویسید