کد خبر: 14803
تاریخ انتشار: 11/فروردین/1398 - ساعت : ۲۱:۴۰

نظارت بر عملکرد واحدهای صنعتی تولید کننده مواد غذایی در رشت

نظارت بر عملکرد واحدهای صنعتی تولید کننده مواد غذایی در رشت

در دهمین روز از سال جدید، معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان و تیم نظارت بر مواد غذایی، از نحوه تولید در واحدهای صنعتی مواد غذایی رشت بازدید کردند.


به گزارش خط قرمز  در دهمین روز از سال جدید، دکتر زهرا حصاری- معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان، طی بازدیدی از واحدهای تولید مواد غذایی شهر رشت، عملکرد مسوولان فنی کارخانجات مواد غذایی استان را مورد ارزیابی قرار داد.  در این بازدید که به منظور نظارت بر نحوه تولید و کنترل کیفیت و ایمنی فرآورده های غذایی و بررسی مشکلات تولید انجام پذیرفت، کارخانجات فعال فرآورده های گوشتی  مورد بررسی قرار گرفتند.

لازم به ذکر است؛ در این بازدید مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی گیلان و تیم کارشناسی این معاونت نیز حضور داشتند.

کد خبر :(م.چ)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *