کد خبر: 17049
تاریخ انتشار: 7/اردیبهشت/1398 - ساعت : ۰۹:۳۵

دانش آموزان گیلانی با مباحث بهداشت و ایمنی مواد غذایی آشنا شدند

دانش آموزان گیلانی با مباحث بهداشت و ایمنی مواد غذایی آشنا شدند

همزمان با هفته سلامت، به همت معاونت غذا دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان، دوره های آموزشی متنوع با محوریت بهداشت و ایمنی مواد غذایی در مدارس گیلان برگزار شد.


به گزارش خط قرمز به مناسبت هفته سلامت و به همت معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی گیلان برنامه های آموزشی پیرامون بهداشت و ایمنی مواد غذایی در برخی از مدارس رشت و شهرستان های گیلان برگزار شد.

دکتر زهرا حصاری- معاون غذا و دارو دانشگاه  علوم پزشکی گیلان در این خصوص، گفت: با توجه به اهمیت و نقش امنیت غذایی و انتخاب مواد غذایی سالم در سلامت افراد و لزوم افزایش سطح آگاهی و سواد سلامت جامعه، برنامه های آموزشی متنوع در مدارس گیلان و در مقاطع مختلف تحصیلی برگزار شد و اطلاع رسانی در خصوص مقوله های مرتبط با بهداشت و ایمنی مواد غذایی، نشانگر های رنگی تغذیه و برچسب مواد غذایی، صورت پذیرفت.

وی ادامه داد: در همین زمینه،  همایش پیاده روی و سفره سلامت در برخی از مدارس برپا شد که مورد استقبال دانش آموزان قرار گرفت.

کد خبر :(م.چ)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *