کد خبر: 40841
تاریخ انتشار: 10/آذر/1399 - ساعت : ۲۲:۰۷گروه : اخبار / اخبار استان / اقتصادی / فرهنگی اجتماعی
تحقیق دانشگاه «مک گیل کانادا» درباره ارتباط سرانه لبنیات و پوکی استخوان
چگونه مغزمان ما را استخوان پوک میکند؟
سالهاست درباره اهمیت مصرف لبنیات توصیههای علمی را شنیدهایم، اما آیا میدانید نخوردن لبنیات چگونه باعث پوکی استخوانهایتان میشود.
به گزارش شرکت صنایع شیر ایران (پگاه)، تازهترین تحقیقات در دانشگاه «مک گیل کانادا» درباره ارتباط سرانه لبنیات و پوکی استخوان، بار دیگر اثبات کرده است که شیر منبع مهم کلسیم و مصرف کلسیم کافی، راهی برای داشتن استخوانهایی قوی وسالم است.
در این خصوص وب سایت dairy nutrition، گزارشی را منتشر کرده که میگوید، انسانها از زمان بلوغ تا پایان دوره نوجوانی میزان بیشتری به کلسیم نیاز دارند و این روند در طول عمر ما افزایش پیدا میکند؛ زیرا در این دوران بیشترین رشد استخوانی دربدن انسان انجام میشود.
اما این ماده ارزشمند غذایی علاوه برساخت استخوانهایی قدرتمند در فرآیند نرمال شدن فشار خون و ضربان قلب و حفاظت از ماهیچهها در زمان ورزش و تقویت قدرت سلولهای عصبی نیز دخیل است. به همین دلیل است که توصیه میشود که شیر و فرآوردههای لبنی دربرنامه غذایی روزانه افراد وجود داشته باشد.
بدن ما به چقدر کلسیم نیاز دارد؟
اما سوال مهم این است که بدن انسان به چه مقدار کلسیم نیاز دارد و این کلسیم را از چه موادی میتواند تامین کند. مرکز مطالعات دانشگاه مک گیل کانادا اخیرا مطالعهای در این زمینه انجام داده است و میزان نیاز کلسیم هر فرد بسته به جنسیت و سن را اعلام کرده است.این مرکز مطالعاتی به این مساله تاکید که مصرف کلسیم کمتر از این میزان باعث میشود تا ذخیره کلسیم در خون کاهش یابد و مغز برای برای پر کردن جای خالی کلسیم خون به سراغ ذخایر موجود در استخوان برود و زمینه را برای پوکی استخوان فراهم کند.
چرا که مغز ما برای فعالیتهای خود نیازمند کلسیم است و در صورت عدم یافت این ماده حیاتی در خون، فرمان برداشت کلسیم از ذخائر مغز استخوان را صادر میکند که به صورت علمی این بیماری را مرگ خاموش یا پوکی استخوان مینامند.
برچسب ها : پوکی استخوان مک گیل کانادا
دیدگاهتان را بنویسید