کد خبر: 3271
تاریخ انتشار: 30/مهر/1397 - ساعت : ۲۱:۴۵

نشست بررسی مشکلات مناطق آسیب دیده از سیل فومن با حضور معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری ، مدیرکل امور روستایی و عشایری استانداری و معاون مدیریت بحران استان گیلان در فرمانداری فومن

نشست بررسی مشکلات مناطق آسیب دیده از سیل فومن با حضور معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری ، مدیرکل امور روستایی و عشایری استانداری و معاون مدیریت بحران استان گیلان در فرمانداری فومن

به گزارش خط قرمز ، معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری گیلان با همراهی مدیرکل امور روستایی و عشایری استانداری و معاون مدیریت بحران استان گیلان در نشست بررسی مشکلات مناطق آسیب دیده از سیل فومن حضور یافت و همچنین از پروژه‌های عمرانی این شهرستان بازدید کرد.

محمود قاسم نژاد در جلسه ظهر روز دوشنبه ۳۰ مهرماه ۹۷ با بیان اینکه سیل اخیر در بخش ابنیه، راه و پل ۶۰ میلیارد تومان به شهرستان فومن خسارت وارد کرده است، گفت: شاهد تخریب پلهای قدیمی، آبشستگی دیواره رودخانه، آسیب به واحد‌های مسکونی و تجاری بوده ایم.

فرماندار شهرستان فومن با بیان اینکه در این شهرستان برای کاهش مشکلات منتظر اعتبارات و منابع دولتی نماندیم، اظهار کرد: به دلیل شرایط ویژه منطقه پس از بروز سیل اگر میخواستیم منتظر اعتبارات بمانیم، نارضایتی مردمی گریبانگیر دولت می‌شد.

وی افزود: به همین دلیل با همراهی اعضای شورای تأمین ضمن بازدید از مناطق آسیب دیده، جلسه شورای حفاظت از انفال برگزار شد که ماحصل آن صورتجلسه استفاده از ظرفیت بخش خصوصی و چگونگی و نحوه تهاتر مصالح مازاد رودخانه پس از انجام پروژه توسط بخش خصوصی بود.

قاسم نژاد با گلایه از عملکرد آب منطقه ای گیلان در پی عدم ارسال امکانات و تجهیزات به شهرستان فومن گفت: با اینکه بیشترین میزان آسیبی در حوزه مسئولیت این سازمان بوده اما متأسفانه این سازمان همراهی لازم را نداشته است و حتی مدیرکل آب منطقه‌ای گیلان در شهرستان حضور پیدا نکرده است.

وی با بیان اینکه حداقل ایمن سازی لازم جهت تردد صورت گرفته است، یادآور شد: باتوجه به اینکه فومن دومین شهرستان در میزان خسارت وارده است نیازمند اعتبارات ویژه هستیم.

فرماندار شهرستان فومن بر لزوم ساماندهی رودخانه‌ها تأکید کرد و افزود: در صورتی که اقدامات لازم صورت نگیرد در آینده شاهد خسارت بیشتری خواهیم بود که ممکن راه ارتباطی این شهرستان با شهرستانهای همجوار را نیز قطع کند.

قاسم نژاد با بیان اینکه از امکانات سپاه، راهداری و تعاونی دهیاران نیز بهره گرفته شده است، تصریح کرد: علاوه بر اعتبارات مالی نیازمند ماشین آلات راهسازی نظیر لودر، بیل مکانیکی و بولدوزر هستیم.

فرماندار شهرستان فومن با اشاره به تخریب پل روستای کلفت و مشکلات به وجود آمده برای مردم این روستا گفت: در ابتدا قرار بود این پل مرمت و بازسازی شود که با سیل اخیر فومن به طور کامل تخریب شد و هم اکنون مردم این منطقه با مشکلات بزرگی رو به رو شده اند.

قاسم نژاد از معاون عمرانی استانداری گیلان درخواست کرد که باتوجه به مسائل اجتماعی به وجود آمده و اعتراض مردم، احداث پل کلفت در اولویت کارقرار گیرد.

به گزارش خط قرمز علی اوسط اکبری مقدم معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری گیلان در این نشست با قدردانی از عملکرد فرماندار شهرستان فومن و اعضای ستاد مدیریت بحران گفت: با توجه به اینکه در دوران سختی در حال مدیریت هستیم، مدیران شهرستان نیز باید تفکر مدیریتی لازم در هنگام بحران را داشته باشند و از حداقل امکانات حداکثر استفاده را ببرند.

وی با تاکید بر اینکه می بایست بر اساس داشته ها فکر کرد و تصمیم گرفت، یادآور شد: کشور ایران از جمله کشورهای حادثه خیز جهان است و در طول سال همواره بحران داریم.

اوسط اکبری مقدم با تأکید بر اینکه اقدامات اولیه جهت رفع مشکلات می بایست صورت کیرد، افزود: آنچه که اهمیت دارد اقدامات ثانویه است.

وی با بیان اینکه عمده دلیل خسارت وارده به دلیل بی‌توجهی به ساماندهی رودخانه‌ها و حوزه آبخیزداری بوده است، گفت: طی چهار دهه اخیر در حوزه ساماندهی رودخانه‌ها هیچگونه اقدامات علمی و مهندسی صورت نگرفته است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری گیلان با بیان اینکه آب منطقه‌ای باید بصورت ویژه در ساماندهی رودخانه‌ها ورود کند، یادآور شد: طی طرحی که تدوین شده و به استاندار نیز ارایه می شود این سازمان می بایست در یک بازه زمانی مشخص و با قید فوریت نسبت به ساماندهی رودخانه‌ها اقدام کند

وی با اشاره به منابع مالی محدود اختصاص یافته گفت: بیشترین خسارت به شهرستانهای تالش، فومن و املش وارد آمده است.

اوسط اکبری مقدم با قدردانی از عملکرد ادارات راهداری، توزیع برق، گاز ، آبفار در سیل اخیر گفت: علی رغم تلاش آب منطقه‌ای و ارسال تجهیزات به تالش اما متأسفانه این سازمان به وظیفه اصلی خود یعنی ساماندهی رودخانه‌ها بی توجه بوده است و اگر اقدامات لازم صورت می‌گرفت شاهد این میزان خسارات نمی بودیم.
در ادامه گفتنی است معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری گیلان با همراهی فرماندار شهرستان فومن، مدیرکل توسعه روستایی استانداری، معاون مدیریت بحران استان، بخشدار سردار جنگل و جمعی از مسؤولان دستگاه‌های اجرایی از جاده و پل تخریب شده روستای سیدسرا ، پروژه سد لاستیکی باغبانان ، زمین ورزشی و پل روستای لولمان که در سیل اخیر تخریب وآسیب دیده بودند بازدید کردند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *