کد خبر: 4328
تاریخ انتشار: 14/آبان/1397 - ساعت : ۱۹:۰۰

نخستین رویداد استارتاپ ویکند پزشکی و سلامت شمال کشور آبان امسال در گیلان برگزار می‌شود

نخستین رویداد استارتاپ ویکند پزشکی و سلامت شمال کشور آبان امسال در گیلان برگزار می‌شود

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی گیلان خبرداد :نخستین رویداد استارتاپ ویکند پزشکی و سلامت شمال کشور آبان امسال در گیلان برگزار می‌شود.

شادمان نعمتی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی گیلان در جمع اصحاب رسانه استان گفت : ذی نفعان بزرگ علوم پزشکی مردم و رسانه ها هستند و شعار اصلی در سند راهبردی دانشگاه پیشگام شدن در دانشگاه های نسل سوم است.

وی به تشریح ویژگی های نسل سوم دانشگاه علوم پزشکی پرداخت و گفت : دانشگاه‌ها هیچ حصاری ندارند و ایستگاه اتوبوس و مترو در دانشگاهها راه اندازی میشود تا همه بتوانند از نزدیکی با فعالیتهای دانشگاه آشنا شوند و حتی در حوزه پژوهش و فناوری ریل گذاری‌های خوبی انجام داده است .

وی افزود :برنامه های که دوسال پیش دانشگاه علوم پزشکی گیلان به آن فکر کرده بود اکنون وزارت‌خانه نیز به آن برنامه‌ها رسیده است.

در زمینه پژوهش کشور ما در منطقه دارای رتبه اول است

وی با بیان اینکه تاسیس دفتر مالکیت فکری و معنوی در دانشگاه علوم پزشکی از برنامه های دو سال گذشته هیات رییسه علوم پزشکی بود که اکنون وزارتخانه نشستی را در این زمینه برگزار کرده است ؛ افزود :بسیاری از مشکلات ما فرهنگی بوده و بودجه ای نیستندو پژوهش یک زیرساخت و نیاز است که این فرهنگ باید نهادینه شود.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی گیلان  با اشاره به کم بودن بودجه پژوهش در ایران اظهار کرد: در مملکت ما پژوهشگران با دست خالی پژوهش می کنند و کل هزینه پژوهش در حدود ۱۲ میلیون دلار در سال است که این رقم، هزینه یک یا دو دانشگاه در خارج از کشور است و در واقع پژوهشگران در کشور با دست خالی جهاد می کنند.

نعمتی تصریح کرد :شاخص های پژوهشی کشور در حال ارتقا است و اکنون در زمینه پژوهش کشور ما در منطقه دارای رتبه اول است.

نعمتی در ادامه به رتبه بندی دانشگاه علوم پزشکی گیلان در بخش فناوری اشاره کرد و افزود: گیلان توانستند از رتبه ۳۲ به ۱۳ دست یابد و این امر نشان می دهد که در مسیر درستی قرار گرفته ایم.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی با بیان اینکه در حوزه واحدهای فناوری امتیاز ۱۰۸ را کسب کرده ایم، یادآور شد: همچنین در حوزه محصولات که در سال گذشته امتیاز صفر را کسب کرده بودیم، اکنون به امتیاز ۱۳۲ دست یافتیم.

وی با بیان اینکه دو واحد کسب و کار برای دانشجویان در نظر گرفته شده است، گفت: این واحد به منظور آشنایی دانشجویان با فضای کار است تا بتوانند کارآفرینی کنند.

نعمتی با بیان اینکه برای اولین مجوز آزمایشگاه تخصصی جامع تحقیقات را از وزرات خانه اخذ کردیم، گفت: برای کارگاه نیمه صنعتی دانشگاه علوم پزشکی زمینی را در سراوان تهیه کردیم و برای حمایت از کارگاه  نیز صندوق حمایتی پیش بینی شده است.

مگاپروژه تدوین نقشه جامع دانشگاه علوم پزشکی گیلان

نعمتی به مگاپروژه سپیدرود با عنوان تکمیل استقرار چرخه فناوری سلامت در دانشگاه علوم پزشکی گیلان اشاره کرد و افزود: فرآیندی تحت عنوان استارت‌آپ برای اولین بار در دانشگاه علوم پزشکی گیلان راه اندازی شد. همچنین نخستین رویداد استارتاپ ویکند پزشکی و سلامت شمال کشور آبان امسال در گیلان برگزار می‌شود.

وی با اشاره به مگاپروژه دانشگاه تصریح کرد : این مگاپروژه تحت عنوان تدوین نقشه جامع دانشگاه علوم پزشکی گیلان است که نشان می دهد که چه ابزارهایی در دانشگاه علوم پزشکی گیلان قرار دارد.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *