کد خبر: 23178
تاریخ انتشار: 12/مرداد/1398 - ساعت : ۱۴:۴۶

نخبگانِ کارآفرین پلی به سوی توسعه پایدار و تحقق چشم انداز اقتصاد مقاومتی

نخبگانِ کارآفرین پلی به سوی توسعه پایدار و تحقق چشم انداز اقتصاد مقاومتی

 خط قرمز ، مدتهاست که معضل اشتغال در ایران به دلیل فقدان برنامه محوری در این حوزه به بحرانی بدل گردیده است که کانون خانواده و سلامت روحی و روانی جامعه را هدف قرار داده و منشا بسیاری از جرائم و ناهنجاری های اجتماعی گردیده است.
بحران در حوزه اشتغال همواره ارتباطی مستقیم با شرایط نابسامان اقتصادی علی الخصوص با تولید ملی دارد و پر واضح است هر گاه چرخ تولید ملی کُند گردد اولین صدمه و لطمه یقینا متوجه بازار کار خواهد شد.

علم اقتشاد به وضوح بیان می کند در شرایطی که به هر دلیل کشور دچار شرایط سخت اقتصادی شده و سیاست های کلان پاسخگوی رفع معضلات نمیباشد این کارآفرینان و بنگاههای کوچک اقتصادی هستند که باید با حمایت و البته برنامه محوری بار حوزه اقتصاد و اشتغال را بر دوش کشیده و جامعه را از تبعات امنیتی، اقتصادی و اجتماعی معضل بیکاری مصون دارند.

استان گیلان به علت عدم وجود زیرساخت های مورد نیاز همواره جزو استانهای آسیب پذیر در حوزه اشتغال میباشد و اندک صنایع ای هستند که هنوز رمق و توان تولید در گیلان را داشته و صدای چکش کارگران از کارگاههای آنها هنوز به گوش میرسد.

صنایع بزرگ فولادی ویسرود نمونه ای موفق در آشفته بازار تولید

شرکت “خانه گستر ویسرود” یا (صنایع بزرگ فولادی ویسرود) یکی از معدود صنایع موفق در گیلان محسوب می شود که از سال ۱۳۸۶ به صورت سهامی خاص فعالیت خود را در زمینه طراحی، ساخت و اجرای انواع سازه های فلزی آغاز کرده و با گسترش روزافزون گستره فعالیت های خود به حفظ پرسنل و عدم تعدیل نیرو در شرایط اقتصادی نابسامان کنونی شهره است.

این شرکت که از کادر مدیریتی مجرب بهره میبرد در زمینی به مساحت ده هزار متر مربع در شهرک صنعتی شفت با بهره گیری از فن آوری روز، تکنولوژی، ماشین آلات اتوماتیک و تامین مواد اولیه مرغوب از منابع معتبر و همچنین تبادل اطلاعات و ارتباط نزدیک و مستمر با منابع تولید علم و تحقیق و توسعه، محصولات خود را در بالاترین سطح کیفی تولید و عرضه می نماید و این نگاه راهبردی و قرابت به علم روز کلیدواژه موفقیت آن در سالهای اخیر بدون دریافت هیچ نوع حمایت دولتی میباشد.

باید در نظر داشت امروز دنیا به سمت رونق اقتصاد در بخش خصوصی میرود و دولتها همچون گذشته توانایی نقش آفرینی در حوزه اقتصاد را ندارند.
اقتصاد از شکل سنتی خود پوست اندازی کرده و به علمی مدرن و البته با ضرورت وجود نگاهی جامع بدل گردیده است و در این بین نخبگان و کارآفرینانی همچون “مهندس مجید رجبی ویسرودی” که کارنامه ای قابل توجه در حوزه اقتصادی دارند میتوان با ایده و تجارب خود کلید قفل های زنگار زده صنعت و اقتصاد در استان باشند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *