کد خبر: 2030
تاریخ انتشار: 18/مهر/1397 - ساعت : ۰۹:۳۳

موزه‌ تنوع زیستی محل ارتقای آگاهی جامعه در مورد جانوران

موزه‌ تنوع زیستی محل ارتقای آگاهی جامعه در مورد جانوران

مدیرکل حفاظت محیط زیست گیلان گفت: موزه‌های تاریخ طبیعی از جمله مکان های فرهنگی، اجتماعی، آموزشی و تحقیقاتی هستند که به منظور ارتقاء آگاهی‌های عمومی در مورد جانوران، گیاهان، فسیل‌ها، و همچنین زیستگاه های طبیعی آنها ایجاد شده‌اند.

 

به گزارش خط قرمز و به نقل از ایسنا-منطقه گیلان، قربانعلی محمدپور با بیان اینکه در هفته کودک از تاریخ 15 لغایت 19 مهرماه بازدید از موزه تنوع زیستی استان گیلان رایگان است،گفت: موزه‌های تاریخ طبیعی از جمله مکان های فرهنگی، اجتماعی، آموزشی و تحقیقاتی هستند که به منظور آشنایی جامعه و ارتقاء آگاهی‌های عمومی در مورد جانوران، گیاهان، فسیل‌ها، و همچنین زیستگاه های طبیعی آنها ایجاد شده‌اند.

وی تصریح کرد: این مکان‌ها در واقع عامل انتقال، توسعه دانش و فرهنگ در زمینه آشنایی و حفظ محیط زیست هستند.

محمدپور ادامه داد: اداره کل محیط زیست با همکاری اداره آموزش و پرورش و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در این ایام برنامه های متنوع محیط زیستی نیز برگزار می کند.

وی افزود: موزه ها از طریق نمایشگاه ها و برنامه های آموزشی که با اهداف خاص برای آنها تدوین می شوند، به تفسیر و شرح جایگاه و اجزای طبیعت می‌پردازند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست گیلان تصریح کرد: دانش‌آموزان می توانند از پناهگاه حیات وحش سلکه بعنوان اولین مرکز علمی -آموزشی تالابی در کشور استفاده کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *