کد خبر: 62078
تاریخ انتشار: 11/شهریور/1402 - ساعت : ۱۸:۴۹

تضمین اشتغال برای دانشجویان جامع علمی کاربردی فراهم شد

تضمین اشتغال برای دانشجویان جامع علمی کاربردی فراهم شد

خط قرمز – طیبه قدیمی : رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی گیلان با اعلام این خبر که تضمین اشتغال برای دانشجویان علمی کابردی در سال تحصیلی جدید فراهم شده است ، افزود : در پذیرش جدید برای دانشجو یان تضمین اشتغال خواهیم داشت که دانشجو در طول تحصیل می‌تواند در همان رشته مشغول به کار شود و یا اینکه  بر اساس مصاحبه ای که صورت می‌گیرد سه برابر ظرفیت پذیرش صورت می گیرد.

 

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی گیلان در نشست خبری با رسانه‌های استان ضمن ارج نهادن به جایگاه خبرنگاران به تشریح وضعیت پذیرش این دانشگاه پرداخت و گفت: دانشگاه علمی کاربردی گیلان جزء نخستین واحدهای استانی درکشور است که به لحاظ توسعه کمی و کیفی در جایگاه خوبی قرار دارد.

دکترابراهیم کازرونی منفرد افزود: با توجه به مصوبه سال ۹۸ شورای عالی اداری ۱۵ مرکز علمی  کاربردی دستگاه‌های اجرایی و دولتی تعطیل شدند و 56 هزار 900 دانشجو از دانشگاه علمی کاربردی  در مقاطع کاردانی ، کارشناسی و تعدادی کارشناسی ارشد فارغ التحصیل شدند.

وی با بیان اینکه دانشگاه علمی کاربردی گیلان با ۱۰۰ عنوان رشته تحصیلی فعالیت می‌کند افزود:  ساختار آموزش دانشگاه علمی و کاربردی به این گونه است که تعداد دانشجو در مقطع کاردانی باید بیشتر از کارشناسی باشد که در گیلان ۵۸ درصد در مقطع کاردانی و ۴۲ درصد در مقطع کارشناسی مشغول تحصیل هستند.

جذب دانشجو مقطع کاردانی تا 13 شهریرورماه

وی در خصوص جذب دانشجو در مقاطع مختلف تحصیلی در دانشگاه جامع علمی کاربردی گیلان اظهار داشت:ثبت نام در مقطع کارشناسی ناپیوسته از ۵ شهریور آغاز شده و تا به امروز ۱۱ شهریور ماه سال جاری در ۴۴ کدرشته محل در استان ادامه دارد.

دکتر کازرونی خاطرنشان کرد:جذب دانشجو در مقطع کاردانی دانشگاه جامع علمی کاربردی گیلان نیز از ۷ شهریور الی ۱۳ شهریور ماه سال جاری در ۵۴ کدرشته محل ادامه دارد‌.

وی یادآور شد: ۹ مرکز از ۱۵ مرکز دانشگاه جامع علمی کاربردی استان در شهرستان های رشت ، آستارا ، تالش ، رضوانشهر و انزلی دانشجو می پذیرند.

دکتر کازرونی ؛ پذیرش دانشجو در دانشگاه جامع علمی کاربردی را بر اساس سوابق تحصیلی عنوان کرد و گفت:علاقه مندان جهت ثبت نام پذیرش دوره های کاردانی و کارشناسی ناپیوسته نظام آموزش مهارتی دانشگاه جامع علمی کاربردی گیلان می توانند به سایت سازمان سنجش www.sanjesh.org مراجعه و در ادامه با حضور در مرکز ثبت نام خود را قطعی کنند.

رویکرد دانشگاه علمی کاربردی را تکنسین پروری در جامعه

وی رویکرد دانشگاه علمی کاربردی را تکنسین پروری در جامعه اعلام کرد و گفت: دانشگاه علم و کاربردی گیلان ۶ مرکز نوآوری دارد که به حوزه‌های مختلف و هسته‌های نوآوری و فناوری برای به ثمررسیدن محصولاتشان حمایت و هدایت می‌کند و در حال حاضر یک هزاز و 720  مدرس در دورس تحصیلی، علوم و معارف دانشگاه علومی و کاربردی فعال هستند .

وی افزود:  درمیان دانشگاه‌های مراکز آموزش عالی،  دانشگاه علمی و کاربردی دارای پویایی رشته است و هیچ نظام آموزشی دیگری این پویای رشته را ندارد که با توجه به اساسنامه دانشگاه و رویکرد آن تمامی رشته‌های این مرکز آموزشی باید شکل شغل محور باشد که پس از بررسی بازار کار و احصاء بازار از رشته مورد نظر پذیرش دانشجو صورت می‌گیرد و کد رشته‌هایی که در بازار، کار ندارند حذف می‌شوند که ازمهرماه سال گذشته تاکنون از ۲۷۷ کد رشته محل  ۹۸ رشته محل برای امان پذیرش دانشجورا دارد.

تضمین اشتغال برای دانشجویان جامع علمی و کاربردی

وی تضمین اشتغال از سوی دانشگاه علمی کاربردی را مهمترین رویکرد سال جدید این دانشگاه اعلام کرد و گفت : تضمین اشتغال طرح 1403 است که به دستور مدیر جدید دانشگاه در سطح کشور به دلیل حساسیتی که مقام معظم رهبری و ریاست جمهوری به تضمین اشتغال و رفع بیکاری داشتند در سالجاری زودتر اجرایی شد .

وی افزود:  دانشگاه علمی و کاربردی گیلان تنها دانشگاه در سطح کشوراست که در پذیرش جدید برای ۶ هزار و 500  دانشجو تضمین اشتغال خواهد داشت که دانشجو در طول تحصیل می‌تواند در همان رشته مشغول به کار شود و یا اینکه  بر اساس مصاحبه ای که صورت می‌گیرد سه برابر ظرفیت پذیرش صورت می گیرد.

وی با بیان اینکه تضمین اشتغال برنامه ای بزرگ است که بار مالی اشتغال را از دوش دولت برمی‌دارد افزود : دانشگاه علم و کاربردی گیلان در پذیرش جدید تضمین اشتغال رسمی ندارد اما در برخی از رشته‌ها با توجه به نیاز بازار اشتغال صورت می گیرد وهر سال چنین رشته‌هایی را افزایش ظرفیت خواهیم داشت.

نخستین دانشگاه در اجرای طرح آباد

رییس دانشگاه علمی کاربردی گیلان  به اجرای طرح آباد توسط دانشگاه علمی و کاربردی خبر داد گفت:  طرح آباد از جمله برنامه‌های اساسی دانشگاه علمی و کاربردی است که با جدیت پیگیر اجرای آن هستیم و در سال گذشته جز اولین استان‌هایی بودیم که طرح آباد را اجرایی کردیم .

دکتر کازرونی منفرد افزود: در طرح آباد دوره‌های تخصصی کوتاه مدت برای دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه علمی و کاربردی برگزار می‌شود که دانشجویان با گذراندن تخصص مهارت های لازم را فرامی گیرند که در این راستا جلساتی را با بزرگترین هلدینگ لجستیک بنادر کشور داشتیم که پذیرش دانشجو جهت فراگیری دوره‌های تخصصی این صنعت صورت گیرد.

وی تاکید کرد:  در طرح آباد هدف این است که دانشجویان دوره‌هایی را فراگیرند که منجر به مهارت و شغل شود .

گواهی نامه صلاحیت حرفه ای مشاغل

وی صلاحیت حرفه‌ای را از دیگر برنامه‌های در دست اجرای دانشگاه علمی و کاربردی گیلان عنوان کرد و گفت : قانون صلاحیت حرفه‌ای در سال ۹۶ تصویب و ابلاغ شد و دستورالعمل اجرایی و اعضای آن از طریق معاون اول ریاست محترم جمهوری صورت گرفته است .

وی افزود : از سطح ۴ صلاحیت حرفه ای تا سطح ۸ را بخش وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری به دانشگاه جامع علمی کاربردی تنفیذ کرده است.

وی افزود:در اجرای طرح صلاحیت حرفه ای ، دانشگاه جامع علمی کاربردی با همکاری صاحبان حرف ، استانداردهای لازم هر شغلی را احصا می شود و پس ارز آن آزمون هایی برای همان شغل ها برگزار می گردد و بعد از برگزاری آزمون ، دوره های مهارت افزایی نیز برگزار می شود.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی گیلان یادآور شد: در اجرای این طرح ، هر فردی که گواهی می گیرد و آن اتحادیه ای یا صنفی که گواهی اعطا کرده ، تضمین می کند که این شخص مهارت لازم را دارا است در غیر اینصورت بخش صادرکننده گواهی میبایست پاسخگو باشد.

دکتر کازرونی منفرد گفت:طرح صلاحیت حرفه ای در استان گیلان در بخش آسانسور و بالابر اجرایی شده و داشتن گواهی مبنی بر داشتن صلاحیت حرفه ای در آن شغل است.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *