کد خبر: 4201
تاریخ انتشار: 13/آبان/1397 - ساعت : ۱۵:۲۱گروه : اخبار / اخبار استان / سیاسی / فرهنگی اجتماعی
برگزاری همایش توسعه و گسترش مفاهیم پدافند غیر عامل در حوزه فناوری اطلاعات توسط مرکز رشد واحدهای فناور آستارا
همایش پدافند توسعه و گسترش مفاهیم پدافند غیر عامل در حوزه فناوری اطلاعات توسط مرکز رشد واحدهای فناور آستارا و با همکاری فرمانداری این شهرستان و با حضور مدیرکل فناوری اطلاعات و شبکه دولت استانداری گیلان دکتر حسن زاهدی به عنوان سخنران ویژه در سالن آمفی تئاتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد آستارا صبح روز شنبه مورخ ۱۲/۰۸/۹۷ برگزار شد. تغییر ماهیت جنگها و دلایل اصلی آن، ویژگیهای جنگهای سایبری و زمینه سازان آن، سطوح پدافند سایبری، چرخه پدافند سایبری، نحوه ارسال اطلاعات، سرویسهای امنیتی و ویژگیهای حملات سایبری، امنیت اطلاعات و استراتژی امنیت سازمانی، امنیت فیزیکی (محیطی)، تکنیکها و تاکتیکهای امن سازی ارتباط، عوامل موثر در پایداری ارتباط، تهدیدات الکترو مغناطیسی و راهکارهای مقابله با الکترومغناطیس، مراحل اجرایی مراکز داده، عوامل مورد بررسی در مکانیابی، معیارهای طراحی مراکز داده و تشریح نکات حفاظتی و امنیتی مهم از جمله موارد ارائه شده توسط ایشان در این همایش بود.
به گزارش خط قرمز ، در ابتدای این همایش کامبیز لقمانیمقدم معاون برنامهریزی و امور عمرانی فرماندار شهرستان آستارا ضمن عرض خیر مقدم با بیان اینکه بهواسطه پدافند غیرعامل از سرمایهها و داراییهای خود میتوانیم محافظت کنیم اظهار کرد: هدف اصلی ما از برگزاری این همایشها و رزمایشها نهاینه کردن پدافند غیرعامل در جامعه است.
معاون پشتیبابی پارک علم و فناوری گیلان نیز در همایش توسعه و گسترش مفاهیم پدافند غیرعامل در حوزه فناوری اطلاعات اظهار کرد: پدافند غیرعامل به مجموعهای از اطلاعات و دانشی گفته میشود که توسعه و بقای ما در گرو دانستن آن است.
سید محمد تکریمی با بیان اینکه در هفت شهرستان استان گیلان مرکز رشد راهاندازی کردهایم که هدف این مراکز حمایت از مشاغل پویا است تصریح کرد: در شهرستان آستارا مزایای رقابتی خوبی وجود دارد که این مزایای رقابتی به شرط حمایت از مشاغل پویا و نوآور ظرفیت تبدیل شدن به مزایای تجاری و اقتصادی را دارند.
سخنران ویژه این همایش دکتر حسن زاهدی اظهار کرد وضعیت استان گیلان به لحاظ پدافند غیرعامل در حوزه فناوری اطلاعات خوب است.
به گزارش خط قرمز وی ۹۸ درصد از مردم استان گیلان را تحت پوشش تلفن ثابت، ۷۲ درصد را تحت پوشش اینترنت، ۶۳ درصد را تحت پوشش رایانه و ۸۳ درصد را تحت پوشش تلفن همراه دانست و گفت: استان گیلان به لحاظ بهرهمندی از شاخصههای فناوری اطلاعات در سطح کشور در رتبه ۱۲ قرار دارد.
مدیرکل فناوری اطلاعات و شبکه دولت استانداری گیلان از فضای سایبری بهعنوان بعد پنجم جنگ یاد کرد و افزود: بدون مرز بودن، کاهش هزینه جرم و حمله، امکان وارد آوردن خسارات مالی بدون آسیبهای جسمی و در اختیار بودن امکانات و عوامل موردنیاز از ویژگیهای جنگ سایبری است.
برچسب ها : پارک علم و فناوری پدافند غیر عامل فناوری اطلاعات
دیدگاهتان را بنویسید